Tule trenni!

Teil on 2 võimalust meie positantsu trennidega liituda ☺

1. Tulla algajate kursusele 

2. Tulla trennidele vaba tunniplaani järgi

🌿Esimesel variandil te valite sobiva gruppi, näiteks T ja N kell 17.30, ja käite oma grupiga 8 pole dance trennidele kursuse algusest kursuse lõpuni, tasuta saate 2 venitus trenni ja fotosessioon kursuse lõpus. Hind 70eur. Rohkem info kursuste kohta saab lugeda siin .


🌿Teisel variandil te ise registreerite online trennidele ja iga nädal saate käia erinevatel aegadel. Trennid , mis toimuvad vaba tunniplaani järgi: pole dance, venitus, choreograafia, Exotic. 6 tundi enne trenni algust võib seda tühistada. Trennid sobivad ka algajatele. Tunniplaan ja hinnad on siin.

🌿 Proovi trenni saab tulla sobival ajal vaba tunniplaani järgi. Trenn on 15 EUR. Edasi saab otsustada, kas liituda 1 või 2 variandiga.